Smashburgare med finess 

Ett gatukök utöver det vanliga i hjärtat av Stockholm 

Östermalmsgrillen är ett gatukök utöver det vanliga som ligger i hjärtat av Stockholm på Östermalm. Hos oss kan du njuta av riktigt schyssta smashburgare som är gjorda från grunden direkt vid order! Njut av våra goda hamburgare av mald högrevsfärs med det frasiga men samtidgt mjuka brödet som tillsammans med dina favorittillbehör skapar den perfekta kombinationen.  Våra goda hamburgare skapar en härlig smakexplosion i munnen som dessutom  är snäll mot plånboken.  Vår vision är att få skapa god mat som inte är allt för dyr så du kan njuta av goda burgare när du faktiskt vill. Hos oss beställer du enkelt via Foodora eller Uber Eats. Våra hamburgare passar till alla tillfällen, oavsett om du ska en mysigkväll hemma eller när du ska ha vännerna över för lite häng. 

Goda hamburgare av svenskt högrevsfärs i olika smakkombinationer 

Alla våra smash hamburgare är gjorda på svenskt högrevsfärs från Fällman för bästa kvalité. När vi utformar våra hamburgare ser vi alltid till att skapa smakkombinationer som vi själva absolut älskar.  Att en simpel rätt med bröd och kött kan med hjälp av rätt råvaror skapa något så fantastiskt gott som våra burgare.  Med ett frasigt briochebröd och smashat högrevsfärs är det bara fantasin som sätter gränserna för  vad en hamburgare kan vara! Vår egna signaturburgare "östermalmsburgaren" var den allra första burgaren vi tog med på vår hamburgermeny. En smashburgare är en riktigt god hamburgare fylld av goda smaker från chili, peppar och bacon. Den goda cheddarosten gifter sig med våran hemmagjoda chilimajjo, med krispig bacon och fräsch sallad får du det där extra crunchet man letar efter. Lätt på tungan känner du det friska från peppar lime dressing. En riktig hamburgar-vinnare helt enkelt! 

Men vi stoppade inte där, vi vill ha något som passar alla. För dig som söker efter en smashburgare med lite mer sting i hittar du vår alldeles egna "habanero Burgare" Med en aioli smaksatt med habanero träder kraften fram men vi nöjde oss inte där utan ville ha lite extra sting. Utöver aiolin har vi även färsk chili på för en extra kick. Med den karamelliserade löken får burgaren en viss sötma som håller ihop perfekt med det starka.  

Halloumiburgare, fiskburgare & kycklingburgare

Utöver våra smashburgare har vi självklart andra typer av goda hamburgare också! För dig som söker efter ett vegetariskt alternativ har vi vår halloumiburgare med picklad rödlök och mayonaise.  Att skapa goda hamburgare är något som vi på östermalmsgrillen älskar att göra. På vår hamburgerrestaurang gillar vi att utmana oss själva med nya och spännande smaker men vi älskar också klassikerna. Som en fiskburgare med remouladsås eller en burger med friterad kyckling som såklart även ska vara med på vår hamburgermeny!